Tussen pot en pint. Het uitgaans(be)leven van lesbische en biseksuele vrouwen in Antwerpen vanaf de jaren '50 - Winters, Jaliena (Gent : Universiteit Gent, 2011)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: lesbische vrouwen; biseksualiteit; vrouwen