Aanklacht - Beversluis, Martien (Gouda : Johan Mulder's Uitgevers Maatschappij, 1930)
Bibliotheek Jan Baghus
Dedicatie en handtekening van de auteur.
Nederlands
Brochure
Keywords: poëzie; antimilitarisme