George Minne en de kunst rond 1900 - Hoozee, Robert (Gemeentekrediet, 1982)
Bibliotheek Jan Baghus
Tentoonstelling, Museum voor Schone Kunsten, Gent, 1982.
Nederlands
Monografie
Keywords: Minne, George; kunst