Opsomer - Zielens, Lode (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1942)
Bibliotheek Jan Baghus
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Opsomer, Isidore, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: Opsomer, Isidore; beeldende kunsten