William Morris : sein Leben und Werk in der Geschichte der Buch- und Schriftkunst - Zapf, Hermann (Scharbeutz : Klaus Blanckertz Verlag, 1949)
Bibliotheek Jan Baghus
Uitgegeven n.a.v. het overlijden van William Morris, 50 jaar geleden.
Frans
Monografie
Keywords: Morris, William; kunst