Opsomer : [exposition organisée par le Ministère de l'Instruction Publique = tentoonstelling ingericht door het Ministerie van Openbaar Onderwijs], Palais des Beaux-Arts, Bruxelles, 15-10 - 5-11-1957 - Bernard, Charles; Vanbeselaere, Walther (Bruxelles : Palais des Beaux-Arts, 1957)
Portret van Camille Huysmans
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Nederlands
Brochure
Keywords: Opsomer, Isidore; tentoonstellingscatalogi