De wereld van Henry van de Velde - Hammacher, A.M. (Antwerpen : Mercatorfonds, 1967)
Bibliotheek Jan Baghus
Nederlands
Monografie
Keywords: van de Velde, Henry; toegepaste kunsten; schilderkunst; architectuur