Raymond Herreman : de dichter en de criticus - Closset, Fr. (Brussel : Manteau, 1944)
Bibliotheek Jan Baghus
Geïllustreerd met een foto en een facsimili van handschrift benevens een proeve van bibliografie van en over zijn werk en een keuze uit zijn kritiek en overwegingen bij de dagelijkse lectuur in tijdschrift, dagblad en boek.
Nederlands
Monografie
Keywords: Herreman, Raymond