Boeketje Buysse : een levensschets en een bibliografisch overzicht, gevolgd door getuigenissen en verlucht met vele illustraties - Jonckheere, Karel (Brussel : Manteau, 1974)
Bibliotheek Jan Baghus
Uitgegeven n.a.v. het verschijnen van het Verzalmeld Werk van Cyriel Buysse.
Nederlands
Brochure
Keywords: Buysse, Cyriel