Realisme zonder grenzen : vraagstukken van de marxistische kunstbeoordeling tegen de achtergronden van het werk van Picasso en Kafka - Garaudy, Roger (Amsterdam : Pegasus, 1964)
Bibliotheek Jan Baghus
Nederlands
Monografie
Keywords: kunst