Als ze maar van me afblijven : een onderzoek naar antihomoseksueel geweld in Amsterdam - Buijs, Laurens; Hekma, Gert; Duyvendak, Jan Willem (Amsterdam : Amsterdam University Press, 2009)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie