Alsof het niet bestaat : lesbische patiënten in de intramurale psychiatrie - Gaal, Erna; te Vaarwerk, Mieke (Utrecht : Nederlands Centrum Geestelijke volksgezondheid, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie