Seksualiteit en seksuele gezondheid binnen het gevangeniswezen : "breaking the silence" - Horemans, Els (Leuven : KUL, 2004)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: seksualiteit; gevangeniswezen