Zinvol seksueel leven onderweg : concrete probleemvelden en belevingswijzen: een dynamisch-ethische benadering in christelijk perspectief - Burggraeve, Roger (Leuven : Acco, 1993)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie