36 zangen voor het volk [Bladmuziek] : derde bundel. (Gent : Gentsche Soc. Werkersvereeniging, 1909)
Deze bundel bevat volgende liederen
Socialisten-Marsch
De Wees van den Communard
Recht voor allen
Onze fabrieksmeisjes
Vereering der drie Achten
't Is Mei
De Kreet
Ter herinnering aan Edm. Van Beveren
Vrijheidslied
Kent gij dat Land?
De Oude Propagandist
Het stemrecht voor elkeen
De arme Dichter
De vijanden van 't blad Vooruit
Weverslied
Wij zijn het Volk
Moederangst
De zondebok of dat hebben de socialisten gedaan
Georgetje
Helpt uw Broeders
Ons Hart verkrijgt gij nooit
Katholiek of Liberaal
Wie en wat zijn wij
Hulde aan den Arbeid
De Zorg voor Werkerskinderen en Bloemen
De Algemeene Werkstaking
Bezitters, denkt gij daar aan!
De Smid van de Vrede
Het Volk is niet rijp
Lotelingslied
Socialistische Zang
Weg met meervoudig Stemrecht
Banierzang
De Leering van Christus
La Carmagnole
La Marseillaise
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; liederen