Een groeiend zedelijk kwaad : documenten over de criminalisering en emancipatie van homoseksuelen 1910-1916 - van Lieshout, Maurice (Amsterdam : Het Spinhuis, 1992)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie