Wat doe jij met mijn kind : taboe-doorbrekend dagboek van een pedofiel over zijn ervaringen met kinderen, de rechterlijke macht en de maatschappij - van der Velde, Sytze; Sandfort, Theo (Utrecht : Veen, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie