Nederlandsche en Fransche socialistische liederen en gedichten [Bladmuziek] - BWP-afdeling Gent (Gent : BWP, 1896)
Deze brochure bevat volgenden liederen
Verbroederingslied
De voldane burger!
Katholiek en Liberaal
Tevredenheid
Veracht niemand!
De Arbeiders aan hunne Broeders
Werkmanslied
Terechtzetting der makke profeten
Gerechtigheid
Gij en zij
De bloedwet
Wij gelooven
De Leerling van Christus
Fransch Arbeiderslied
Bloedige Sneeuwvlokken
De zwerfratten
De kinderen der fabriek
Vredelied
Moderangst
Een nieuw enbeter lied
Lieve Mei
De zieke Lize
Zeggen en doen
Het Kanailje
De arme Jakob
Aan de Soldaten
Wat zoudt gij zonder 't werkvolk zijn?
Het Lied van Marianne
Sic vos nos vobis
Weg met het Meervoudig Stemrecht
De marseillaise
Het Lied van het Hemd
Hulde aan den Arbeid
Aan de vrijheid
Vlasbewerkers, op!
Voorzeggingen voor het jaar 1897
La Marseillaise
Le Chomage
Jean Misère
La Marseillaise de al Paix
L'Internationale
Nederlands
Frans
Partituur
Keywords: poëzie; strijdliederen