Shakespeare's sonnetten en hun verband met de travesti-double spelen : een medisch-psychologische studie - Van Emde Boas, C. (Amsterdam : Wereldbibliotheek, 1951)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie