De positie van homoseksuelen bij defensie : een vervolgonderzoek naar de positie van homoseksuelen binnen de defensie-organisatie - Stoppelenburg, P.A.; Feenstra, G.J. (Tilburg : IVA, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie