Het belang van de ervaring : over seksuele contacten in de vroege jeugdjaren en seksueel gedrag en beleven op latere leeftijd - Sandfort, Theo (Utrecht : Homostudies, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie