Just a pose : homoseksuele identiteit, mythe en werkelijkheid - Alkemade, Thea; van den Boogaard, Henk (Nijmegen : Faculteit der wijsbegeerte, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
AANWEZIG: deel I-II
Nederlands
Meerdelige publicatie