Wat is in sex gewoon of ongewoon : toelichtingen op de leer en praktijk van Masters en Johnson betreffende de lichamelijke aspecten en afwijkingen van de geslachtsgemeenschap - Lehrman, Nat (Amsterdam : Wetenschappelijke uitgeverij, 1971)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie