Socialistische liederenbundel nr 1 [Bladmuziek]. (Amsterdam : Ontwikkeling, 1921)
Deze brochure bevat volgende liederen
De internationale
Socialistenmarsch
De wapens neer!
Marsch der arbeiders
NVV-marsch
Aan de strijders
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; socialisme