Bloemlezing voor de liederavonden van het Willems-Fonds te Gent [Bladmuziek] : 3e en 4e stuk. - Willemsfonds (Gent : Comiteit van het Willems-Fonds ter bevordering van den Nederlandschen zang, 1905)
Deze brochure bevat volgende liederen
Bellotteken
Kerstlied
't Is de Mandel
Schoentje lap
'k Mis u, roosje
Van t' kwezelken
Van 't Sint-Jansbloempje
Van 't Wiedsterken
Hij sprak van wonderlijke zaken
O Angenietje
De Dobbelaar
De Neuzen
Hoe rijmt men dat te zaam?
Zooveel liedjes als er klinken...
Wij boeren en boerinnen
Transvaalsch Volkslied
Daar was laatst een meisje loos
Mijn Moederspraak
Hollandsch reisje
Van Pier en Lijn
't Muizeken
De nieuwe haring
Moederziel alleen
Van Honger en van Koude
Annemieken
Ik ken een vrouw
Lied der klokke Roelandt
't Lied van den Reus
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen