Homo-emancipatie : onderwijs, anti-discriminatiebeleid, sociaal-cultureel, Aids beleidsplan, politie, gezondheidszorg - Huijsen, Coos (Amsterdam : Werkgroep Homo-emancipatie, 1985)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Brochure 2
Nederlands
Brochure