Kongres Vrijzinnige Jeugd 1964 : een nieuwe jeugd, een nieuwe moraal. - Humanistische Jongeren (HJ); Belgische Scoutsbond; Oudervereniging voor de Moraal (OVM); Vereniging voor Nederlands Vrijzinnig Hoger Onderwijs; Het Vrije Woord (Gent : Humanistische Jongeren, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure