Misschien heb jij het ook : de rol van seksueel overdraagbare aandoeningen in het leven van homoseksuele mannen - van Vlerken, Karel (Utrecht : Instituur voor Klinische Psychologie, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit