De verbeelding aan de macht : revolutie in een industriestaat - Groen, Bob; de Buch, Leopold (Utrecht Antwerpen : Bruna, 1968)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: anarchisme; Mei 68