Het klein krediet : redevoeringen uitgesproken in de Kamer van Volksvertegenwoordigers op 2, 6 en 7 februari 1900 - Theodor, Léon (Brussel : Jos. Seret & Mousset, 1900)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Brochure
Keywords: kredietwezen