Verrezen! Gedicht bijbelspel in drie bedrijven - Vanden Berghe, Jozef; Henderick, Mauritz (Gent : Victor Roegiers, 1915)
Bibliotheek E. Anseele
Opgevoerd te Gent in den Nederlandschen schouwburg.
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: toneel