Pedofilie : diskussienota van het landelijk bestuur van de NVIH/COC voor de landelijke werkvergadering van 29 maart 1980. - Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Eindhoven : NVIH, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure