Waarom wij gelooven : herderlijken brief van Monseigneur den bisschop van Gent voor de vasten van 1909 - Antonius (Gent : Joseph Vander Schelden, 1909)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: religieuze wereld