Lois sur la milice et sur la rémunération en matière de milice = wetten op de militie en op de vergelding in zake van militie. (Bruxelles Brussel : Moniteur belge Staatsblad, 1913)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Nederlands
Monografie
Keywords: dienstplicht