In't wonderjaer [1566] : historische tafereelen uit de 16e eeuw - Conscience, Hendrik (Antwerpen : J.S. Schoesetters, 1837)
Bibliotheek E. Anseele
Uit dankbaarheid opgedragen aan den eer Gustaf Wappers, 's konings schilder.
Nederlands
Monografie
Keywords: literatuur