Verslag over het Belgisch beheer van Ruanda-Urundi gedurende het jaar 1930 aan de Kamers voorgelegd door den Heer Minister van Koloniën - Crokaert, Paul (Brussel : Emile Bruylant, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Verslag
Keywords: kolonialisme; Ruanda-Urundi.