Verslag over het Belgisch beheer van Ruanda-Urundi gedurende het jaar 1928 aan de Kamers voorgelegd door den Heer Eersten Minister, Minister van Koloniën - Jaspar, Henri (Brussel : Emile Bruylant, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Frans
Verslag
Keywords: kolonialisme; Ruanda-Urundi.