Le tribunal pour enfants : son passé, son avenir : statistique judiciaire cour d'appel Bruxelles 1923-1924 - Collard, Charles (Bruxelles : Cour d'Appel de Bruxelles, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Rede uitgesproken door advocaat-generaal Charles Collard op de plechtige zitting van de opening op 1 oktober 1924 van het Hof van Beroep in Brussel.
Frans
Brochure
Keywords: kinderrechten