Verslag over het Belgisch beheer van Ruanda-Urundi gedurende het jaar 1933 aan de Kamers voorgelegd door den Heer Ministe van Koloniën - Tschoffen, Paul (Brussel : E. Guyot, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: kolonialisme; Ruanda-Urundi.