Rerum Novarum : encycliek van Leo XIII over den toestand der werklieden - Zoetmulder, Th.J. (Leiden : Centraal Bureau van de Katholieke Sociale Actie, 1891)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: Rerum Novarum