Werken van Michiel De Swaen : 4. Het leven en de dood van Jesus Christus: tweede deel - Huysmans, Camille; Sabbe, Maurits; Celen, V. (Antwerpen : De Sikkel, 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Genummerd ex. 16
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: toneel