Notre indépendance est sur mer - Hennebicq, Léon (Bruxelles : Ad. Goemaere, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Hennebicq, Léon, dedicatee: Anseele, Edward (sr.), dedicatee: Huysmans, Camille
Dedicator: Hennebicq, Léon, dedicatee: Anseele, Edward (sr.), dedicatee: Huysmans, Camille
Overdruk uit La Revue Belge, 1 juli 1927.
Frans
Brochure
Keywords: defensie; België