Memorie betreffende het beheer van Congo 1921-1922 - Lippens, Maurice August (Gent : Ad. Hoste, 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Verkocht ten voordele van het hospitaalschip van Congo.
Nederlands
Monografie
Keywords: kolonialisme; Belgisch Congo