De koloniale mandaten en de volkenbond - van Kol, Henri Hubert (Amsterdam : Ontwikkeling, 1923)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit De Socialistische Gids, jaargang 8, mei-juni 1923.
Nederlands
Brochure
Keywords: Volkenbond; kolonialisme