Rapport omtrent de bevordering van het vischgebruik in Nederland : eerste gedeelte - Bottemanne, J.M. ('s-Gravenhage : Departement van Landbouw, Nijverheid en Handel, 1914)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: visserij; Nederland