Le renchérissement de la vie au point de vue belge - Brabant, Georges (Bruxelles : J. Lebègue & Cie, 1912)
Bibliotheek E. Anseele
Stenografisch verslag van de conferentie gehouden voor de Kamer van Koophandel van Brussel op 13 mei 1912.
Frans
Verslag
Keywords: prijsbeleid; levensduurte