De arbeidskerk in Engeland - Trevor, John (Maastricht : Pieters & Co, 1896)
Bibliotheek E. Anseele
Onuitgesproken rede tot de buitenlandse leden van het Internationale Socialistische Congres gehouden te Londen, juli 1896.
Nederlands
Brochure
Keywords: religieuze wereld; Groot-Brittannië.