Bijvoegsel aan de amendementen voorgesteld door de Beurskommissie van Brussel en aangenomen door de Beurskommissies van Antwerpen, Brussel, Gent en Luik : supplément au textes des amendements proposés par la Commission de la Bourse de Bruxelles. - Beurskommissie van Brussel (Brussel : Beurskommissie van Brussel, 1932)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: beurswezen