Albertkanaal : maken van een ingraving te Eigenbilzen = Canal Albert : creusement d'une tranchée à Eigenbilsen. - Ministerie van Openbare Werken; Ministère des Travaux Publics (Ministerie van Openbare Werken Ministère des Travaux Publics, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure
Keywords: Openbare werken