L' empire du Mogho-Naba : coutumes des Mossi de la Haute-Volta - Dim Delobsom, A.A. (Paris : Domat-Montchrestien, 1932)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Pée, Paul, dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Frans
Monografie
Keywords: kolonialisme; Opper-Volta.